2013. november 7., csütörtök

Felállt a kerítés!

Ezt a képet egy olvasónk küldte nekünk a minap, aki Pernye szomszédságában él. Elmondása szerint a "szervek" ilyen drótkerítést húztak fel mindössze egy éjszaka alatt. 

Némely pontján a halálos áramütésre figyelmeztető villámos-halálfejes tábla is ott díszeleg, de van, ahova őrbódét állítottak. Időnként őrök strázsálnak a kerítés mentén fel-alá, de úgy értesültünk, nem tanácsos megszólítani őket: 

"Azt beszélik a presszóban, hogy aki akár csak megközelíti az őröket, azokra azonnal fegyvert fognak, majd előállítják. Ezután kijön az erősítés, aztán bevisznek egy kicsit a hűvösre. Ott töltesz egy éjszakát, végiggondolod, volt-e értelme kíváncsiskodni, végül kiengednek. Nekem is az volt a reakcióm, hogy ezt nem tehetik meg, de be kell látnom, hogy EZEK mindent megtehetnek." - írta lelkes követőnk, akinek a személyazonosságát szeretnénk titokban tartani. 
Az őrök szervezeti hovatartozása az elmondások alapján behatárolhatatlan (?), tekintve, hogy hol viselnek egyenruhát, hol nem. Van, hogy láthatósági mellény van rajtuk, de van, hogy fekete bomberdzsekiben ácsorognak. Akik látták őket – messziről –, azokat mind egy őrző-védő brigádra, vagy inkább magánhadseregre emlékeztették a szóban forgó nehézfiúk. 

Csapatunk hangsúlyozza az olvasók számára, hogy bár nagyon szívesen fogadunk mindenfajta információt és bizonyítékot Pernyéről, senki ne kockáztassa életét vagy testi épségét, személyes szabadságát, illetve vagyonának biztonságát az ügyünk érdekében. 

Köszönettel: A Kérdezz Pernyéről csapata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése